Verbouw

U bent opzoek naar een aannemer in of rondom Winschoten waar u op kunt rekenen, die u kunt vertrouwen, die zijn afspraken na komt? Een aannemer die daarnaast solide en flexibel is? Dan is Bouwservice Winkel de juiste keuze voor het verbouwen van uw woning of panden!

Bij een verbouwing of uitbreiding kunnen we een bestaande woning of bedrijfsgebouw aanpassen aan de huidige en toekomstige wensen. Met een verbouwing kunnen we meer uit uw woning of bedrijfspand halen door uitbreiding en/of herindeling. U kunt denken aan een uitbouw, garage, serre, veranda, dakopbouw, dakkapel. Ook kan door een bestaande ruimte anders te benutten uw keuken of badkamer een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Met een dakraam of een vaste trap naar zolder kan het woongenot verhoogd worden en de waarde van uw woning vermeerderen. We zijn ons ervan bewust dat een verbouwing of uitbreiding ingrijpend kan zijn voor de omgeving. Door tijdens de werkzaamheden rekening te houden met gebruikers en omwonende proberen we de overlast zoveel mogelijk te bepreken.

Neem gerust telefonisch, of via de mail, contact met ons op voor advies op maat!

Vakwerk
Bouwservice Winkel is een onderneming die staat voor vakmanschap, kwaliteit service én flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verbouw, onderhoud & renovatie. Daarnaast staan wij bereid om u te helpen met aanpassingen en restauratie’s. 

Heeft u een verbouwing of andere klus? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (6) 15 61 27 82